dilluns, 13 de novembre del 2017

Monday 13th November

Hem sortit ben d’hora per aprofitar el nostre primer dia a Galway. El dia es presentava fred però sense pluja!



Ens hem trobat amb els professors al meeting point i hem agafat l’autocar per anar al centre de Galway, on està l’acadèmia.






En arribar, hem buscat els nostres noms a una pantalla per saber a quina classe anàvem i ens hem distribuït en tres grups.






A les 10:45 del matí, la Mary i l’Elaine, en nom d’Atlantic Language School, ens han fet un welcoming i ens han explicat les normes de l’escola.




Després hem tingut un break de mitja hora i hem aprofitat per descansar, menjar i compartir les nostres primeres impressions...





A les 11:30 hem tornat a classe fins les 13h, que és quan comença el lunch time!!! 😋




A  les 14h començava el nostre walking tour per Galway. Passejar per aquests carrers és una experiència nova: les cases, els llums, la direcció dels cotxes, el riu...  This is being a charming Irish adventure!











I com ens havíem quedat amb ganes de més... hem pogut gaudir d'una hora de free time per passejar i fer algunes compres...


Hem tornat a casa a les 18h per sopar amb les famílies i a les 20h hem tornat al centre de Galway perquè aquesta nit teníem... BOWLING!!! Ens ho hem passat súper bé!!!







A les 22:30h tornàvem a casa després d’un dia complet... ara ja és hora de descansar.


We’ll post again tomorrow... Sleep tight!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada